επιδοτηση εσπα για eshop

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση και έως 5.000€ για τη δημιουργία e-shop αναμένεται να ενεργοποιηθεί σύντομα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης θα αφορά υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες θα βοηθηθούν ώστε να αναπτύξουν ηλεκτρονικά καταστήματα προωθώντας με αυτόν τον τρόπο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

100% επιδότηση για τη δημιουργία e-shop μέσω ΕΣΠΑ

Η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% της δαπάνης για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και αναμένεται να αφορά αποκλειστικά τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, καθώς ο κλάδος των υπηρεσιών καλύπτεται από την υφιστάμενη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Το ποσό που πρόκειται να επιδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατασκευή e-shop είναι 80.000.000€, εξαιρετικά υψηλό, γεγονός που μπορεί να δώσει τη δυνατότητα ψηφιακής αναβάθμισης σε τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Τα e-shops αποτελούν πλέον μονόδρομο για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Με αυτό τον τρόπο δεν απαιτείται φυσική παρουσία των πελατών στο κατάστημα, καθώς οποιοσδήποτε το επιθυμεί, μπορεί να προχωρήσει σε παραγγελία απ’ το χώρο του.

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στην οργάνωση και υποστήριξη υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την υποβολή της αίτησης υπαγωγής σας καθώς επίσης και την παροχή κάθε είδους τεχνικής βοήθειας αναφορικά με τον εν λόγω έργο, κατά τη διάρκεια υλοποίησης του.

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρουν τα Νέα Προγράμματα και αναβαθμίστε την επιχείρηση σας με βιώσιμους όρους και προϋποθέσεις.

Εφόσον σας ενδιαφέρει να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το νέο Πρόγραμμα και καλύπτετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 1112223333 ή στείλτε μας mail στο info@espa4you.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν

Χρηματοδότηση ΕΣΠΑ για eCommerce, eshop, ψηφιακές υπηρεσίες και αυτοματισμούς.

Προς πώληση


Η ιστοσελίδα espa4you.gr είναι προς πώληση!

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6942 918 308.

 

This will close in 20 seconds